THE PRODUCT

bottles

KØB STATE HER

STATE® er opskriften på den ultimative præstation.
En energidrik til den, der vil opnå en unik kombination af højt energiniveau, afbalanceret spændingsniveau og stabilt blodsukker.

STATE er udviklet i samarbejde med en række internationale top-performere og fagspecialister. Fremstillet af de bedst tilgængelige ingredienser – sammensat til dig – til nydelse og til unikke præstationer.

STATE indeholder foruden koffein, taurin, og niacin også B-vitaminerne B6 og B12, der bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt Palatinose/Isomaltulose (3%), der sikrer et mere stabilt blodsukker end almindelige sukkerholdige drikke.

STATE indeholder desuden helt særligt 50 mg kamillepulver og 300 mg grøn te-ekstrakt.

Produceret i Danmark.
Ingen kunstige farvestoffer.
Ingen kunstige smagsstoffer.

PSE_curve_simple_EN_blue

GET STATE HERE

BORN IN

THE FAROE ISLANDS

MADE IN DENMARK

READ MORE

ABOUT

Med udsigten over færøerske bjerge fik stifterne af STATE i efteråret 2012, ideen til at skabe drikkevarer på et andet niveau. Funktionelle drikkevarer, hvis mål skulle være at hjælpe mennesker til at opnå en ønsket positiv mental og fysisk tilstand, på en naturlig og velsmagende måde.

Stifterteamet bestod af forskellige ildsjæle med bl.a. idehaver Jon Andersen, Professor og tidl. fysisk træner og Assistentræner i Juventus FC og på det danske fodboldlandshold – Jens Bangsbo, samt nuværende superligaspiller Kris Stadsgaard.

Med mange af stifternes unikke kendskab til energi-og sportsdrikke og baggrund i ekstremt præstationsafhængige brancher, var ideen til det første STATE produkt oplagt – at skabe den ultimative præstationsdrik.

Efter 3 års udvikling var den færdig og klar til at ramme markedet.

Christian Eriksen

DRINK TO IMPROVE

READ MORE

AMBASSADEURS

STATE er stolte af at kunne præsentere en række officielle ambassadører, som alle er blandt den absolutte nationale elite i deres felt. Vi sætter en ære i at være associeret med vore officielle ambassadører og følge deres udvikling og bedrifter.
STATE har fokus på unikke præstationer, og sportsfolk, som præsterer fantastisk på både det fysiske og mentale niveau og til stadighed udvikler begge, har vores største respekt.


CONTACT

CONTACT

CONTACT INFORMATION

 

 

STATE Drinks ApS
Amagerbrogade 202
2300 København S
CVR. 36078049

Info@statedrinks.com